måndag 5 mars 2012

Ricinolja #1st time

Hejsan!

Har haft en ganska underbar dag idag! Latin läraren och franska lärarinnan var sjuka så jag hade bara tre lektioner idag och slutade tre! Tidigaste dagen evaaaah! Så jag storhandlade. Tror aldrig det har varit så mycket mat i mitt kylskåp. Seriöst, det är jättemycket! Nu under nattetid, typ, så hade jag i ricinolja på ögonfransarna för folk säger att man får ha det! Så väntar på att få skölja ur den om tio min. Najs najs, hoppas det funkar. Även om det inte funkar på ögonfransarna så kan jag ha den i håret, i håret vet jag faktiskt att den funkar så. Är ganska trött så snart blir det sova sova. Har kommit på en ny grej för att hålla mig på bra humör. Jag tänker gå upp en kvart tidigare nuförtiden för att se på ett Friends-avsnitt. Det får mig på bra humör hela dagen!

Tyvärr så höll det inte så länge idag eftersom mina lärare inte bryr sig om mig ett piss har jag märkt. Seriöst, ingen bryr sig ett piss om mig om jag inte berättar. När vissa verkar ha det halvt om svårt i skolan så pratar man alltid med den personen, right? Både elever och lärare. Det krävs aldrig att de går och berättar om det liksom. Bara för att jag är för stolt, eller något, för att gå runt och hålla på och klänga på alla lärare så skiter alla i mig typ. Verkar inte finnas någon som lyssnar. Eva, min estetiskt kommunikation lärare, som är känd på hela skolan för att vara den som tar hand och bryr sig om folk, hon bitch-blickade mig idag. Seriöst, orkar inte ens prata om det på bloggen.

Snackade med Christoffer om UppCon idag. Ska typ "cosplaya" eller ah, klä ut mig då. Hihihi! Vi pratade även om att träffas! Inte nu, men om några månader, om vi fortfarande har kontakt då. Verkar mys, faktiskt faktiskt.

Hejsan! Har haft en ganska underbar dag idag!
Latin läraren och franska lärarinnan var sjuka så jag hade bara tre lektioner idag och slutade tre! Tidigaste dagen evaaaah!
Så jag storhandlade. Tror aldrig det har varit så mycket mat i mitt kylskåp. Seriöst, det är jättemycket!
Nu under nattetid, typ, så hade jag i ricinolja på ögonfransarna för folk säger att man får ha det! Så väntar på att få skölja ur den om tio min. Najs najs, hoppas det funkar. Även om det inte funkar på ögonfransarna så kan jag ha den i håret, i håret vet jag faktiskt att den funkar så.
Är ganska trött så snart blir det sova sova. Har kommit på en ny grej för att hålla mig på bra humör. Jag tänker gå upp en kvart tidigare nuförtiden för att se på ett Friends-avsnitt. Det får mig på bra humör hela dagen!
Snackade med Christoffer om UppCon idag. Ska typ "cosplaya" eller ah, klä ut mig då. Hihihi! Vi pratade även om att träffas! Inte nu, men om några månader, om vi fortfarande har kontakt då. Verkar mys.
Nej, nu är det dags att skölja ur den där ricinoljan och sova, puss och hej


Nej, nu ska jag skölja ur oljan, vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar