torsdag 8 mars 2012

G-G-G-GRATTIS FANNYJaa, nu är Fanny äntligen flicka på arton år. Aldrig någonsin kommer hon nu kunna göra något dumt och ungdomligt som under den tiden då hon bara var sjutton år, alltså för en timme sen. Hon är nu vuxen nog att köpa ut cider till fjortisar och själv kunna köpa Marlboro Advanced Gold. Jag vill än en gång gratulera denna ungdomliga men ändå helt vuxna och konsekvenstagande dam och önska henne lycka till då hon fortsätter livet resa.
G-G-G-GRATTIS FANNY!
Jaa, nu är Fanny äntligen flicka på arton år.
Aldrig någonsin kommer hon nu kunna göra något dumt och ungdomligt som under den tiden då hon bara var sjutton år, alltså för en knapp timme sen.
Hon är nu vuxen nog att köpa ut cider till fjortisar och själv kunna köpa Marlboro Advanced Gold.
Jag vill än en gång gratulera denna ungdomliga men ändå helt vuxna och konsekvenstagande dam och önska henne lycka till då hon fortsätter livet resa.
Ha en bra internationell kvinnodag!
[00.59]

Fanny firades med småfest. Fest som jag var bjuden på. Vid tolvslaget stod jag, Fanny, Lord Kalvin af Midsommarkransen, Caroline och Veronika och skålade med glas och muggar, drack vitt vin och rökte. Festen blev lyckad men det blir en stor på fredag, som jag är inte tänker gå på. Tyvärr tyvärr. Men det lär bli kul, Lorden är ju trots allt i huset!


Fanny håller upp Lord Kalvin af Midsommarkransen så graciöst. 

Ha en bra internationell kvinnodag allesammans!

1 kommentar: