fredag 13 april 2012

Tja då

Så, vad har jag gjort idag? Har "spelat" sims3. Jag satte igång sims och lämnade datorn för att se hur alla skulle klara sig utan mig, det gick ganska bra ändå. Sen såg jag Bridget Jones dagbok idag, wow, jag har verkligen förändrats på ett år känner jag, men kanske inte så mycket ändå. Drömmer om att jag är gravid hela tiden, det är ju intressant!
Tror jag ska skaffa flickr. BRB.

Okej, flickr är nu skapad. Ni kan ju gissa mitt namn, åtminstone de som känner mig!
Det är "Krammonster" om nu någon undrar!

Sitter för övrigt och små äter lite tzatsiki. Mor fixade lite tzatsiki och jag orkade inte äta något så tzatsiki it is! Sen lyssnar jag på Svenska Björnstammen, som vanligt. Favoritlåten just nu är "Ledig" för den beskriver hur jag känner mig. Just nu känner jag mig smått ensam också, lite ledsen, men det är så det är när man har lov, då har man inget vettigt för sig så man känner sig lätt ensam och man vill ju inte spendera tid på skolarbete! Usch nej!

Åååååååh! Precis när jag skrev ^det där så ringde Jonathan! Han är verkligen en liten hjälte som kommer och räddar mig från ensamhet och sorgsenhet ibland! Vilken sötnos! Och så såg jag att Gustav hade smsat också, blir så glad när han gör det för vill verkligen inte tappa kontakt med honom! Sen så är Christoffer och spelar med bandet. Om jag vore i Uppsala så skulle jag lätt gå på spelningen men ack nej. På tal om Christoffer så satt vi och chattade om djupa och viktiga saker i mer än typ två timmar häromdagen. Han är en riktigt bra vän han, can't wait to meet him when I'm in Uppsala!

Nej, nu sticker jag och tittar på Let's Dance! 

2 kommentarer:

  1. Jonathan är din stalker. Snart kommer du också inse att det är trevligt att ha en stalker, och bli kär i honom. Och ha sex med honom. Inte nödvändigtvis i den ordningen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. NEJ. INTE MED JONATHAN </////////3 HAN MÅSTE VARA OSKULD OCH SNÄLL FÖR EVIGT!!!

      Radera