onsdag 4 april 2012

Onsdag onsdag!

Hejsan!
Var en helt okej dag idag men insåg att jag hade blivit godkänt på mattespecialiseringen och behövde bara rita några geometriska konstruktioner. Bajs på dig Johan som inte skriver "godkänt" och "inte godkänt" utan måste hitta på massa klurigheter! Han skrev "på gränsen goskänt" till mig vilket jag tolkar som "inte godkänt, fuck you, gör om!" men det var mer som "ja, det är ju okej, du är godkänd!" så hade ju suttit och pluggat på fel sak helt enkelt. Fuckade upp latin provet som egentligen var jättesimpelt. Toppen, aja, skitsamma. Får skylla mig själv och göra om latin-provet helt enkelt!

Hade Grekland-möte idag också. Egentligen så blev jag, tvärtemot alla andra, väldigt opepp. Känner mig bara ganska misslyckad ibland, eller, okej, ganska ofta. När folk började påminna mig om hur alla kommer ligga och vara snygga på en strand och gå runt i kort-korta shorts och jag bara kommer springa runt där som det fetto jag är så blev jag bara spyfärdig. Känner mig lite...Tröstade mig med DA-mötet och med att jag skulle få "bara vara"  med André under filmen, jag brukar känna mig bättre då. Det kanske beror på att jag känner mig ganska ensam ändå, ibland. Jag är egentligen inte ensam alls men ni vet, när man "bara är" och någon ligger och håller om en och tiden verkar bara stå still så man slipper all stress och alla förhoppningar och allt man måste göra. Blev inte riktigt så men filmen var bra! André är också en riktig douchebag som dissar mig för andra kvinnor! Vad är det här liksom!? *blink blink* Ja, självklart är jag oseriös men man måste ju få jävlas med honom också! Hahaha!

Nej men under DA-mötet, aka Harry Potter filmen, så låg jag och myste med en tjej som var jättemysig och förstod mig väldigt väl! Haha, vi pratade lite om mys-doser och om att man måste få sin dos med mys ibland! Vi såg fyran förresten, filmen alltså.
Puss och hej!

1 kommentar: