onsdag 29 februari 2012

Skitdag med vårtecken

Hejsan! Ursäkta att jag inte uppdaterar typ. Eller något. Iallafall, hade prov idag och det gick skit. Fastän jag pluggar till ett prov i ca åtta timmar dagen innan och under prov-dagen och veckan innan litegranna så går det ändå dåligt. Hatar mitt liv. Skrev ett lite självmordsaktikt.. okej, jag skrev väll mer som: "den här världen suger, jag tänker gå och ta livet av mig", till min pojkvän och sen somnade jag.

Försökte även lösa en fysik-mervärdes uppgift. Tänkte att "jag får inte äta den äckliga yoghurten till middag förrens jag har gjort klart uppgiften". Jo, tjena. Frågade min kompis som går bioteknik om han kunde hjälpa mig men han var för trött för att fatta så tillslut insåg jag att det är för sent för att äta nu och sket i allt.

Natta var nära på att komma och besöka mig i Strängnäs. Tyvärr så kunde hon inte och det suger. Ville ha lite sällskap fett hårt. Kanske en annan gång...

Då var det vår idag då. Underbart!
Pluggat som satan och har nu haft prov. Matematisk specialisering gällde det.
Har blivit glad av solen och av våren som nu äntligen är på väg. Tänker inte gå till skolan med jacka imorgon säger jag bara!
Nu sitter jag och har druckit en liten milkshake eller vad det var till middag. Har ingen aptit tyvärr, och när jag inte har någon aptit så äter jag inte. Usch usch. Men måste börja äta normal mat.
Min bästa vän, Nathalie, kunde tyvärr inte besöka mig idag. Vilket inte var så roligt tyvärr. Vi har värsta "kompis dagarna" denna vecka. Jessicas två vänner kommer, Sofias bästa vän kommer också och snart kommer även Marinies pojkvän! Så det var ju synd att Natta inte kunde komma under kompis-dagarna men det åker ju fler tåg. *blink blink*
Förresten, ni andra får också hemskt gärna hälsa på mig!
Nu ska jag titta på lite friends och sen blir det väl att göra mervärdesövningar inom fysiken!
Vad har ni gjort idag?

Det ändra mysigt bra idag var att det börjar bli vår! Najs najs! Tänker inte gå med jacka till skola imorgon säger jag bara! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar