lördag 6 oktober 2012

Sikken fest! Eller?

Så nu ligger man här i sängen och ångrar allt. Spenderade runt 400 kr på den där festen, 400 kr. Har 115 kr att leva på resten av månaden och det har bara gått en vecka.
Så nu tänker man, var det värt det? NEJ.
Grejen var att vi fixade oss och gick vid klockan åtta, jag rökte en cigg vid halv nio. Vi kom fram, då tog jag fyra vodka shotts efter varandra. 37.5% och 16ml. Då blev jag rejält full, och efter en halv shott till så var jag borta. Folk började gå till den riktiga festen som var i någon bar, precis vid mitt hus. Jag tänkte gå, men icke sa nicke, för jag behövde spy. Efter 45 min på festen var jag den mesen som behövde spy. Så jag spydde på toaletten, spydde i papperskorgen och blev till slut omhändetagen av Nadja och Ira. Gick och grät hela vägen hem och var jobbig för jag mådde så dåligt. Vi alla gick förbi mitt hus för att lämna väskorna och då gick jag och Nälla och sov i min säng istället. Vi vaknade runt två, och det var då baren stängde. Så jag var inte ens på festen! Jag hade köpt biljett för hundra pix och jag kom inte ens dit. Iallafall, så vaknar vi och går och äter på Grillen med Janina och Sandra, mår sjukt mycket bättre.
Köpte nån sorts korv för hade knappt lösa pengar och de tog inte kort.
Så går vi hem och tittar på film, vi ser Hot Fuzz, Janina och Nälla typ somnar så det var jag som satt uppe till fem och såg på film.
Och det var den kvällen jag spe derade 400 spänn på? Jag vill skjuta mig i huvudet.
Det är liksom, jag är inte ens bakis, jag har bara ångest.


1 kommentar: