lördag 27 oktober 2012

Om det är maskerad så klär jag ut mig till lycklig

Lite senare idag, lördag, är det grillning hos André, Ludwig och Rebecka i "Palatset". Tyvärr har Rebecka redan åkt från Strängnäs men det lär ju bli kul ändå! Vi ska genomföra "årets sista grillning", typ, och sen gå till dem och ha "fest" eller liknande. Jag tycker man borde komma utklädd så sitter och spånar på olika utklädnads-idéer. Kan alltid vara sjökapten, häxa, katt, bokhylla eller soppåse. Häxa och bokhylla lockar mest! Alltså, häxa skulle vara en underbar utklädnad, men lite obvious. Bokhylla däremot, det går att fixa, jag vill däremot inte råka bli nedbränd under grillkvällen men själva utklädnaden är så oförutsägbar! Det ända jag behöver är silvertejp. Vi får se hur det blir!

Janina ligger och sover hos mig just nu, hon skulle på nån fest men det blev inte av, så vi har tröstat oss med massa mat istället. Ligger på typ 3000 kalorier och har ångest över det, men, vafan, jag får helt enkelt vara tjock tills jag dör (vilket är snart om jag fortsätter äta så mycket socker så jag typ får diabetes).  

Agnes ska i alla fall komma hit imorgon och hon, jag och Janina ska fixa till oss inför halloween festen. Nälla, Janinas kompis som arrangerade tokfesten (som är en helt annan historia), kanske kommer, man får hoppas på att hon joinar och att alla bara har kul! Vi behöver ju inte spåra jättehårt, men lite kul kan man ju ha! 

Jag vet inte vad jag ska skriva nu. Kan ju uppdatera er om att jag bara känner mig trött på livet och vill pigga upp mig själv. Vi får helt enkelt hoppas att lovet fixar min livslust och mina ryckande ögonlock. Ja, alltså, min hjärna har skickat ut felaktiga impulser till muskler och nerver hela veckan, mina ögonlock vill inte sluta rycka, ni vet. Orkar inte frysa mer, ska försöka sno tillbaka lite täcke från Janina. God natt!

Det löser sig, livet är fint!

1 kommentar: