söndag 10 juni 2012

Så Niklas har skaffat en ny flickvän alltså

Jag vet inte, en del av mig hoppades väl fortfarande på att jag bara behövde en paus och att vi skulle ses i sommar, att allt skulle bli bra och jag skulle ha mer tid att spendera med honom och mina vänner. En del av mig hoppades på att vi kanske skulle vara på g eller bara vara riktigt bra vänner. Jag tror inte det blir så nu tyvärr. Jag trodde inte han skulle skaffa flickvän så snabbt. När han sa att han älskade mig för bara någon månad sen så kände jag mig speciell. Nu när han har en annan, har han slutat älska mig då? Han kanske har glömt det bra vi hade tillsammans? Att han älskade mig känns nu inte lika speciellt, trodde det skulle gå ett halvår eller något innan någon av oss föll för en ny person. Jag vet inte, förhållandet funkade ju inte, så jag borde inte klaga men vafan.
Erik sa att de har varit tillsammans i typ en månad nu. Idag har det gått ca 10-13 veckor sedan vi gjorde slut, beroende på hur man räknar. Alltså så hade det gått 6-9 veckor innan han hittade en annan tjej? Ja, det är ju kul för honom och så men på något sätt trodde jag att det här skulle hända.
Usch, Christoffer och hans flickvän har gjort slut och jag har inte kunnat prata med honom om det än. Vill egentligen snacka om Niklas med Christoffer för det känns som att han skulle förstå. När man försöker prata med andra så börjar folk eller krama en och säga att om man känner sig ensam eller ledsen så kan man ju självklart alltid vända sig mot dem. Sen finns det även de som försöker moralisera för en och svara med "du sa ju förut att du ville det här och det där och blablabla du kan ju inta bara ändra dig blablabla stabila åsikter". Nej, fuck you, säger jag. Det som är skönt med Christoffer är att han svarar kort, simpelt och inte sådär dåligt utan han kan mest vara som: "Okej. Hur känns det?" och sen skriva en följdfråga som "Vad ville du med det?" eller "Vad gjorde du då?". Och det är det enda jag vill höra!
Jaja, det var snällt av Niklas att iaf inte taggas i de puss-bilder som finns på facebook eller officiellt "ha ett förhållande" med tjejen på facebook. Han kanske ville prata med mig om det innan? Eller bara inte göra mig ledsen?

Förlåt för det långa och jobbiga och gnälliga inlägget jag vet bara inte vad jag ska göra. Det här med Niklas var nog bara en av många jobbiga grejer som hänt på sistone och bara släppte ut känslor som jag har förtryckt eller bara inte hunnit tänka på. Näe nu går jag och typ gråter blod och väntar på att Christoffer eller någon annan jag kan prata med loggar in. Hejs!

1 kommentar: