söndag 24 juni 2012

Dalarna!

Hejsan sötnosar! Är tillbaka från fyra underbara dagar i Dalarna! Velade ganska länge innan jag till slut drog till André som bor uppe i Dalarna! Fick träffa hans familj och de var väldigt trevliga, humoristiska och egna. Fick även första dagen träffa på typ hela hans kvarter på en gatu-fest de hade! Vi grillade och det finns en otroligt smickrande bild på mig som Andrés far tog. Skitfint. Under den bilden ser ni även en gatufestsbild som Andrés far tog. Otrolig fotograf eller paparazzi, vem vet?
Var roligt att få se var André bor och allt!


Vi gick runt i skogen litegranna också, fick se kor! De var ju så jävla coola! De bara stod där, viftade med svansarna och åt gräs.Vi letade egentligen efter ett speciellt träd, men tyvärr så hittade inte André dit och brände sig på brännässlor.
Ville även äta RedBull-glass men icke sa nicke, den finns bara i Borlänge och vi var i Siljansnäs!
Fick mig en tur runt halva Siljansnäs, turen var på en kvart, byn är liten!
Klappade hästar och fick se hus där Andrés gamla lärare och vänner bor.


Nästa dag åkte vi till Andrés farmors hus, i skogen! Det var trevligt! Lärde känna en kille som kallades Jonta och han, jag, André och Andrés syster Elsa bodde i en egen liten stuga!
När vi kom fram så pratade jag med farmorn, som lärde mig att göra midsommarkransar! Åh, det var min första midsommarkrans någonsin och jag tyckte den blev jättebra! Är riktigt nöjd med den faktiskt! När vi var klara så spelade vi badminton tills det blev lunch!
Farmor lagade underbar mat! Jag svullade som tusan där borta! För det första, så fikade vi hela tiden! Det var liksom.. fika-lunch-fika-middag-fika-kvällsmat-nattmat. Tur att det inte är Midsommar allt för ofta! ;)
Efter det reste vi stången och dansade. Vi dansade aslänge ju, och det var skitkul! Efter det gick man runt och nynnade på Midsommarsånger jättelänge. André föll för någon som gick "att du och jag min vän, skulle varandra få, hahaha, håhåhå, så kan det gå!" och efter det så gick alla runt och nynnade på den.
Andrés norska släkt kom även till Midsommarn, och vi anmälde två av dem till en rodd-tävling. Tjejen som vi anmälde vann hela tjejloppet! Jävlar alltså! Det var väldigt kul och blev partaj känsla! ;)
Efter det gick alla och åt igen men vi drog när vi var klara och körde nått fotbollsgrejs och efter det så rodde Jonta oss alla fyra till en cool ö! Jag fick se ett mögligt hus och madrass och sen satt jag och André bara på en sten och chillade. Sen åkte vi tillbaka, det var asmysigt!
Jonta klagade jättemycket, vilket jag tyckte var jätteroligt och jag och André började fundera på om han är vår anabola-man!
Sedan stack vi och åt, igen!?
Men efter det var det dags för midnattsbad! Hade gått med på det så halv tolv bytte vi om och gick till stranden. Hade förväntat mig iskallt vatten, men ju mer jag gick i desto mer insåg jag att det egentligen inte var så kallt! Vi doppade oss och sprang sedan upp. Stackars Elsa var sjuk så vi var oroliga för att hon skulle bli ännu sjukare.
Vi bytte i alla fall om igen och gick till farmorns hus. Där grillade vi korv och värmde oss. Sedan somnade Jonta på kyrkbänken och Elsa gick till vår lilla stuga! Efter ett tag var bara jag och André kvar och vi satt och pratade om allt och ingenting, som vanligt! Var fan jättemysigt och vi pratade till halv tre.

Nästa dag vaknade jag klockan ett och vi bestämde oss för att inte göra så mycket. Elsa hade åkt hem och vi åt, kastade pil och gick och badade!
Det var kul att bada, fastän det var svinkallt och jag till slut blev i puttad så var det najs. Man simmade mest runt, oroade sig för ett sjömonster och letade efter varma strömmar.
Efter det åt vi och åkte tillbaka hem till André. Hemma hos André såg vi på film och typ sov. Haha, nästa dag åkte jag hem och bara kände mig glad över helgen.

Pratade även med André om seriösa saker. Känns lite som att han flirtar med mig ibland så kollade med honom så det inte var något mellan oss. Känner att jag verkligen inte vill ge mig in i något nytt äventyr nu.

Kram på er och hoppas ni hade en grym midsommar!

1 kommentar: