torsdag 31 maj 2012

Men kokosbollar!

Så, är hemma efter en ansträngande dag och en händelserik vecka. Skolarbetsmässigt har den varit chill men socialmässigt har den varit upptagen! I alla fall, efter massa svordomar i Arteshuset och potentialsnack med svenska lärarinnan är jag nu hemma och trycker i mig en sallad. Försöker fortfarande övertala mig själv att brieost; det godaste jag någonsin ätit. Går väl sådär, men bättre än med avocado! På tal om mat så hade jag picknick under lunchen med Harry Potter klubben. Vi satt och hade det jättemysigt då det började spöregna och jag blev skitblöt! Kallt kallt.
Efter matematiken och mentorstiden satt jag i huset i två timmar och väntade på att spöregnet skulle sluta. Satt där med en stor del av klassen tills det bara var jag, André och Jacob kvar. Följde sedan André till stationen, han skulle iväg till Dalarna.
Är städmästare denna vecka också. Betyder att jag ska gå ut med allmänna soporna och skriva arbetsuppgifter till alla de andra i huset som får städa delar av de gemensamma utrymmena. Skrev ett coolt krigsmeddelande som slutade med "HEIL STÄDFÜHRER! Vill ha er där nere vid åtta helst, den som inte kommer under kvällen ordnar fest med kaka.".


Jag är sugen på kokosbollar.
Okej, nu undrar ni varför jag har skrivit två inlägg efter varandra som heter nästan samma sak. Jag skrev det förra först men kände att det var lite deprimerande men kände att ni kan ju få läsa båda om ni vill men skrev ändå ett till. Mest för min egen ro!

1 kommentar: