torsdag 21 mars 2013

När jag flyttar...

Åh, när jag kommer tillbaka till Stockholm ska jag ta tag i mitt liv. Jag ska sluta röka, sluta dricka för mycket, sluta vara självdestruktiv, börja gymma (med Natta förhoppningsvis!), börja plugga mer, börja på teatern igen, allt kommer vara fab! Ja, jag är astaggad på att få ordning på mitt liv just nu.

Gick iväg till Vällingby idag för att fixa med bankärenden. Tittade även förbi på H&M och utnyttjade en sms-rabatt på 20% där! Fick skitsnygga (och välbehövda!) over-knee strumpor därifrån för typ 60:-, två pack! Så jävla bra att ha på våren och hösten när man vill vara lite fin och typ soft grunge men det typ blåser ute. Mrrrrawr!



Alltså, Strängnäs. Jag kommer självklart sakna allt jag kan göra. Som att gå ut på en promenad mitt i natten, vara hos folk och komma hem klockan fyra på morgonen, inte äta middag, festa som fan, kommer sakna festerna mest tror jag (blir aldrig bjuden på fest i Stockholm, forever mobbad </3). Fast, oh, c'mon! Jag får gratis mat, serverad till mig! Jag får vara med min familj och mina vänner, jag får träna på ett gym som inte kostar typ 1000 spänn i månaden, jag får sova i min säng, kissa i min toa, dansa i mitt vardagsrum, kissa med öppen dörr (ibland), badkar, slippa bära runt på väskor och flytta och skit, vara i mitt Stockholm! Alltså, jag älskar verkligen Stockholm. Tänker nog aldrig flytta ifrån det, hade planer på Uppsala förut men nej, jag vill ha mitt Stockholm. Okej, ska sluta tjata nu, puss hej!

Edit: Extra credar till Natta som var jävligt bad ass och stack till gymmet idag! Bra gjort, snart kommer jag också!

2 kommentarer: