tisdag 26 mars 2013

Det som hände

Så, ni kanske vill veta vad som egentligen hände då!

Jag var på filmkvällen, det var asmysigt, pratade med lite folk, åt våffla och kände mig skyldig för mitt grädde-intag. Snackade även med Eskilstuna killen då jag insåg att det inte går så bra med att sluta röka och att jag behöver cigg. Klockan var över nio så coop var stängt och jag vet att det inte finns någon i filosofiföreningen som skulle vara villig att köpa åt mig. Jag får då smyg-ringa Carro och be henne komma ut. Willgren har tydligen skaffat en ny bil så jag, Carro, Willgren, Ludwig och hans flickvän åker till macken, köper cigg åt mig. Sitter utanför Drottes och snackar. Willgren och co sticker och jag berättar för Carro att jag flyttar asap. Hon blev lite ledsen och sa att kollektivet skulle bli så sjukt mycket tråkigare utan mig, blev lite glad att höra det, haha! Tillslut så övertygade hon mig att komma upp och vara med på mötet, jag behövde inte snacka, hon skulle sköta det åt mig. Så jag stack upp.
Satt på mötet och tänkte på olika saker och var inte med så mycket men de snackade väl om lite olika grejer. Efter det stack Janina in på sitt rum och jag åt lite chips (fick feta-ångesten för det med) och drog ut och rökte med Carro. La mig vid 00, somnade vid 01.

Vaknade igen klockan halv åtta på morgonen, låg i sängen och spelade massa mobilspel, läste tidningen. Sen satte jag mig ner och packade ner halva min garderob i en väska. Har en till väska jag kan plocka med och en resväska. De kan jag fylla med lite saker och sen har jag inte mycket kvar i Strängnäs! Vi får se vad Norra Real säger.

Mamma har snackat med Östra Real och där kan jag få hoppa in efter sommaren, men det gick inte att byta just nu tydligen. Vi får se vad Norra säger och sen börjar jag jobba på grejer. Vill härifrån. Nu. Tack.

1 kommentar: