söndag 31 mars 2013

Födelsedag

Hej, har haft en awesome födelsedag som jag nämde förut också, ehehe, tänkte berätta om resten av dagen! 

Stack till Vällingby med mamma. Där köpte vi jeans, har velat ha ett mörkt blått par i Crocker modell så! Sen gick vi runt i hela Vällingby city och letade efter mina Djarum cigaretter, de har tydligen slutat tillverkas och finns typ bara i en liten godiskiosk i Strängnäs. Vi bestämde oss för att köpa vanilj-cigg och en triss. Den dryga killen i kassan lyste upp när han kollade mitt leg och insåg att jag fyllde år idag. "Åh grattis! Hoppas att du vinner något nu då, på din födelsedag!" Jag och mamma gick förbi någon nyöppnad baklava-cafe-liknande grej så vi köpte två var och stack hem. När vi kom hem så skrapade jag trissen, vann 90 spänn, vilket jag blev otroligt nöjd med! Riktigt bra gjort! Sen gick vi ut och rökte på balkongen. Har aldrig gjort något så wierd som att röka med min mamma på balkongen och prata om hur najs allt är och nicko-kickar och allt, hahaha! Vi gick in och åt baklava sen, drack te. Gick och såg på tv och drog sen iväg till Vällingby!
I Vällingby hade vi bokat bord på O'Learys för att det såg väldigt trevligt ut där. Mamma har varit där men jag har bara gått förbi och kollat in genom fönstret med drömmande blick. 
It was awesome! Vi drack någon strawberry drink som var asgod faktiskt! Smakade verkligen jordgubbar! Sen åt jag sallad med räkor och smakade lite av mamma som åt med svamp. Syrran åt hamburgare med pommes och gillade faktiskt det! Hon var jätteskeptisk innan vi kom dit men sen åt hon upp all mat! Smakade lite pommes av henne and it was amazing! Riktigt god mat där, om ni frågar mig! 
Vi chillade ett tag och umgicks innan vi till slut beställde Irish Coffee till mig och mamma. Oh my. Dudes, det var så starkt. Fastän vi bara beställt 4:or så var det en bra mängd alkohol i. Jag och mamma som delar gener och är inte alkoholtoleranta för fem öre satt och var fundersamma på om detta skulle få oss fulla. Jag drack upp allt, blev lite småglad & varm but that's it! När vi druckit upp och alla var nöjda så stack vi hem. 

Jag hade en riktigt bra födelsedag! Lyssnade på bra musik, åt god mat, pratade med både nya och gamla vänner, var med min familj, gjorde nya saker och var glad hela dagen! Lysande födelsedag! Nu får ni bilder från hela dagen! Puss!

1 kommentar: