torsdag 28 mars 2013

Nådda mål och fina filmer



Var för lat så stack aldrig till second hand affären, haha!
Idag hände även något magiskt! Jag fick på mig mammas gamla bruna jacka! Jag har alltid tyckt om den men jag har aldrig fått plats i den. Nu när jag har gått ner i vikt så kan jag knäppa och allt. Borde gå ner lite mer sen så snor jag den!
På tal om det så har jag hållt min vikt i en och en halv vecka, trots att jag har ätit skit och behållt maten i magen. Woop woop! Köpte nagellack till mig själv som belöning. Blev mörkblått som var mörkare än vad jag trott och mörkrött-brunt som jag inte är helt säker på hur den ser ut. Funderar på att köpa mer, men jag är så dålig på att fixa naglarna. Får öva upp mig på allt sånt där!



Har nyss sett klart på Pitch Perfect, som faktiskt var en bra film! Jag hade inte läst handlingen alls, utan ville mest se den för att Fat-Amy var med. Den handlar om typ en akapella-grupp tävling så alla sjunger och gör akapella covers på olika låter. Ganska coolt! Ah, jag gillade den iallafall!



Nu har jag länge velat The Breakfast Club, men har på något sätt alltid trott att det är en serie, så jag har aldrig orkat, haha. Nej, men nu lånar jag den från internet. Ser den nog inatt om jag inte kan sova! Uppdaterar mer sen, puss!

1 kommentar:

  1. Duktig du är, men låt det inte gå över styr. Bra att maten stannat. Kram.<3

    SvaraRadera