fredag 22 mars 2013

God morgon!

Så, idag har vi skickat mail till Bromma gymnasium och Södra Latin. Norra Real hade svarat och bad om min omdömen, kollade upp mina omdömen och jag kan redan nu säga att jag nog inte kommer in. Hoppades  på att allt magiskt skulle lösa sig så jag kunde byta skola efter påsklovet, det skulle ju vara grymt! Förmodligen blir det så att jag får byta skola efter sommaren och då gå om tvåan, men då kommer jag kunna slippa vissa kurser som jag redan fixat (förhoppningsvis). Visst, jag får ta studenten ett år efter Natta, men om man ser på det positivt så kan ju jag då gå på hennes student och hon kan gå på min och ah. Jag vet inte, okej, vissa saker suger men det blir nog bra. Hoppas hoppas hoppas allt löser sig magiskt. Hoppas!



Dricker kaffe nu på morgonen efter ännu en dålig natt. Sover bara fem timmar per natt typ. Har insett att hela Strängnäs förutom John-Eric och Carro (som bor med mig) hatar mig vid det här laget. Ännu en orsak att sticka.

Natta bad mig att skriva en önskelista, fyller år om nio dagar, woho! Då blir man äntligen 18 år, eheheh! Återkommer med listan, ska fundera lite, puss hej!

1 kommentar:

  1. Lycka till med skola, hoppas du kommer in snart! :)

    Lista, lista, lista! ;)

    SvaraRadera