lördag 20 april 2013

Ahmen c'mon!

Tog med datorn till skolan den här veckan men dum som jag är så glömde jag laddaren! Så nu får jag väl återberätta denna vecka också!

Måndag så köpte jag en dyr present till min klasskompis och stack på kalas och åt tårta, ville inte vara hemma. Började även snacka med en schysst kille från Södertälje. Vi pratade i telefon och så, men inte så mycket!
Bästa under kalaset var när jag stog på balkongen, snackade med mamma på ryska och rökte en Black Devil, helt svarta cigg. Nils, som bodde med mig på rogge förut, kommer ut på balkongen, tittar lite på mig och går in. Efteråt sa han det här "Alltså, när du stod där på balkongen, rökte en helt svart cigg och snackade på ryska, det var lite som att du typ "yes, yes, I kill him soon"." Hahahahaha alltså Nils!

På tisdag så skulle den här Johnny, södertälje killen komma, men han kunde inte. Jag blev ledsen och gick hem och åt. Sen vid klockan nio, när starwars börjar så skriver en kille från Strängnäs till mig på Badoo och frågar om jag vill komma över och se starwars med honom. Jag säger jamenvisst och han kommer och hämtar mig. Schysst med sex, tänker jag när jag går in på toan och då inser att jag fått mens. Snackar om det med killen men kommer över ändå. Han hämtar mig med bil och vi kör ut i skogen typ. Vi gör lite grejer, sen kör han hem mig. Under den tiden har Carro jobbat på sitt ascoola projektarbete. Vi går alla och sover.

Onsdagen är det projektarbetesdag i skolan. Tanken är att alla ska gå runt och se på folks projektarbeten. Jag kollade lite och satte mig sen hos Carro och Virre. De har lurat alla hela året att de bygger en svävare men egentligen så testar de hur gatudroger påverkar bipoläritet typ två. Så jävla coolt, Carro var försöksperson!
Så jag satt där med dem, lyssnade på hur de förklarade för folk och tittade på the walking dead med dem. Så jävla värt! Sen så hade jag matte och kemi, var väl ok. Gjorde nån labb på kemin och pluggade matte på matten. Fick G på kemiprovet, så jag är grym!

Det började onsdag kväll. Då träffades några i klassen och såg på Alien 2 filmen, jag har ju inte sett dem så grym som jag är så fixade jag filmkväll! Sen så stack André hem till mig och vi såg på Starwars vilket var grymt. Han stack vid tolv och Willgren kom över. Då såg vi på Sinister, Carro och jag hade sett den innan men dudes, jag vågade fortfarande knappt kolla. Fy fan vad läskig och psykiskt påfrestande den är! Vi låg och höll hand, eller i alla fall jag och Willgren och typ mådde dåligt. Klockan blev halv tre när vi var klara. Då sa Carro till mig att om jag ville sova så var det nu eller aldrig. Jag valde aldrig och det var det som gjorde natten till den bästa natten på hela året!
Klockan tre så stack vi tre för att övningsköra, jag fick övningsköra med Willgren! Gasade som satan och trodde att jag skulle dö, hahahah, så jävla kul! Sen så beslöt vi oss för att sticka till något ställe som har natt-öppet och köpa energidricka, men eftersom Strängnäs inte har sånna ställen så kom de med förslaget att dra till Stockholm och ta en cigg vid Clara kyrka, i stan. Klockan fyra på morgonen åker vi.
Vi sjunger i bilen och köper energidricka i Stockholm, på någon mack. Vi rullar vidare, kör fel i Stockholm men kommer sen till Clara kyrka. Jag kissar utanför ett stort glashus och funderar på hur det skulle vara om lamporna där inne tändes och det plötsligt stod 200 pers där som tittade på mig.
Clara kyrka var i alla fall stängd, med staket runt om. Carro visste hur vi skulle ta oss över, så vi klättrar över ett typ tre meter högt staket, tar en cigg vid kyrkan, träffar på nån snubbe som rotar i soporna, tar en till cigg och upplever soluppgången, sen klättrar vi tillbaka och kör till Strängnäs.
Väl i Strängnäs så såg vi på "när lammen tystnar" i typ en timme och sen var det dags att gå till kuratorn för hela kollektivet. Jag ville bara därifrån. Det var så hemskt och jag vill verkligen inte dit igen, aldrig dit. Spänd stämning och massa skit.
Efter två timmar var det över och jag stack till matten, skissade halva lektionen och räknade andra halvan. Fick pizza i skolan och ringde till vårdguiden. Vi det tillfället hade jag kissat 10 gånger under tio timmar. De sa åt mig att dra till akuten. Jag går på biologilektionen, allt snurrar, jag ser inte tavlan, kändes som att jag var på lsd typ, jag förstod ingenting. När jag kommer ut så står Carro och Willgren där. De kör mig till akuten i Eskilstuna. (Jag får plocka ihop lite grejer innan och duscha.) Sen sitter jag på akuten i fyra timmar, får besked om att mitt kissprov är okej. Med mamma på telefonen lyckas jag ta mig till stationen, väntar på tåg i 50 min och snackar med Johnny, södertäljekillen på telefon. Sen pratar jag med John-Eric, ber honom komma till stationen i Strängnäs med kemiboken. Han gör det, jag får den och åker vidare till Stockholm. Hela min värld snurrar och jag vill hem, plus att mamma skulle boka läkarbesök till mig på fredag. Kommer hem och däckar i sängen efter 42 timmar av vakenhet!

En bild på oss vid st. Clara kyrka!
Donde esta Boggie Woggie
Jag sover i åtta timmar. Går upp, snackar med mamma, blir inget läkarbesök eftersom läkarna inte tycker det är nödvändigt. Istället ska jag plugga, läsa, hämta mitt pass och gå till banken. På något sätt bokar jag in ett möte med Johnny. Fixar på banken, fixar pass, läser lite och kommer en timme sent till att träffa Johnny. Ja, alltså, killen är för lik mig för att det ska bli något, sorry. Vet inte hur jag ska säga det till honom så det slutar med att vi ser på Simpsons hos honom, ensamma. Han vill ha bj, men jag tänker hell no och ser bara på filmen. Jag drar hem och är hemma halv sju. Hänger lite med familjen och ser på Let's dance. Äter för första gången på hela dagen.

Helt sjukt, jag har haft otroliga cravings i två veckor och nu äntligen har de släppt, ta i trä. Nu är jag typ aldrig hungrig längre, kan vara småsugen, men det är bagateller. Har gått ner två kg igen! (efter att ha gått upp ett) Det har jag gjort utan att spy så mycket, så det är grymt!

Puss på er, nu ska jag plugga! Hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar