tisdag 14 augusti 2012

Cirkus Alfons & ung08Stack idag till stan. Vid plattan stötte jag på min gamla vän Viktor och hans kompis. Det var kul, pratade om böcker och filmer och lite allt möjligt. Drog sen vidare till ung08. Tittade på allt ett tag innan det kom fram en mörkhyad man till mig, runt 155 cm lång och berättade för mig att han tyckte att jag såg riktigt bra ut. Intressant nog var han från något annat land och pratade med mig på engelska. Jag ursäktade mig efter ett tag, gav honom en kram och avlägsnade mig.

Kom sedan fram till Sergels torg, plattan. Där var kulturfestivalen i full fart och Cirkus Alfons var på scen. Fick se Beatboxing, magdans, hip hop, sång, kärlekförklaringar, studsande och flörtande polacker. Det var en polack som stod oroväckande när mig, han pratade lite med mig och tog sedan tag i min midja och drog mig mot honom. Eftersom han var lite längre än mig och lite mulligare så gick det ganska lätt. När han fattade att jag inte tänkte hångla upp en alkoholpåverkad 30-åring så släppte han mig, men jag tror han tog på min rumpa. Wow, en kulturfestival på topp!

Åkte sedan tunnelbana och tappade min hörlursgrej, om tjejen mitt emot mig inte skulle sagt till mig så skulle jag vara ledsen. Tack, du fina vardagshjälte! Gick sedan av i Vällingby, ringde upp Christoffer och promenerade hem. Många vänliga kramar till Christoffer som höll mig säker från mordiska, rabiessmittade tanter och fick mig hem oskadd. (idag igen)

Pratar även smått med en kille som heter Fredrik, lärde känna honom idag och han verkar schysst.

God natt!

1 kommentar: