lördag 17 november 2012

Det är bara med min tur som man åstadkommer sådant

Okej, så Carro och Kontio och Filip kommer hem till kollektivet under natten onsdag-torsdag. Carro och Kontio är packade och Filip håller koll på dem. Kontio ber om en pizzabit, så jag går och fixar iordning det åt honom. Efter någon minut så ser jag efter vad de gör, och Kontio tittar på min dator. Alltså, förlåt, men jag hatar verkligen när folk börjar kolla runt vad jag håller på med på min dator. Så jag ber honom tre gånger att ställa ner datorn på bordet innan jag ställer in varorna i kylen, går fram till honom och tar ifrån honom datorn. Tyvärr, så händer något så datorn slinker mellan våra händer och ramlar ner på golvet. Skärmen som redan var smått pajad i något hörn går då sönder helt, och jag kan inte se ett piss.

Min dator är död.

Vi har snackat med it-teknikerna på min skola, och eftersom vi egentligen "lånar" skoldatorerna och bara behöver betala en "rest" för dem på ca 200 kr när vi slutar trean, så kan inte skolan fixa en ny dator åt mig. Kontio som blev skitledsen när han hade sönder min dator, snyftade fram att han inte har några pengar (på fyllan), så jag få la betala det själv. Jag vet inte vad jag ska göra, men det är helt enkelt inte min tur-vecka.

Kommer nog inte uppdatera så mycket, som ni förstår, men jag är säker på att de få som läser klarar sig ändå. Frågan är om jag kommer klara mig, men det löser sig!

1 kommentar: